<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Anismarengs

- Anismarengs - dejlig julekage


Ingredienser til Anismarengs


ca. 30 stk.
2 æggehvider
1 ½ dl Dansukker Sukker
2 knsp. stødt anis
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Revet skal og saft fra 1 usprøjtet appelsin
50 g mørk chokolade
Margarine og mel til pladen




Sådan laver du Anismarengs


Pisk æggehviderne til fast skum. Tilsæt sukker, anis, vaniljesukker og appelsinskal. Sæt dejen på en bageplade med smurt og meldrysset bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Kom chokolade i en lille sprøjtepose i plastic og læg den i en skål med varmt vand indtil chokoladen er smeltet. Klip spidsen af posen, og sprøjt lidt chokolade over marengsene.








God fornøjelse med vores opskrift på Anismarengs - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk