<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)

- Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti) opskrift


Ingredienser til Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)


Ca. 50 stk.
4 dl hvedemel
2 dl Dansukker Lyst Muscovadoråsukker
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
2 spsk. Cointreau eller Grand Marnier
Revet skal og saft fra 1 usprøjtet appelsin
2 spsk. smør eller margarine
2 æg
200 g smuttede mandler




Sådan laver du Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)


Kom de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt likør, appelsinskal, fedtstof og æg, og rør det sammen til en dej. Ælt mandlerne ind i dejen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i mindst 30 minutter.
Læg dejen på et meldrysset bord, og del den i 2 stykker, som formes til ruller med en diameter på 3 cm. Læg rullerne på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 12 minutter. Skær i 1 ½ centimeter brede stykker. Læg stykkerne tilbage på pladen, og dæk dem med et stykke bagepapir. Bag dem i yderligere 10 minutter. Lad dem køle af på en rist. Opbevares tørt.








God fornøjelse med vores opskrift på Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti) - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk