<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Brunkage-biskuitter

- BRUNKAGE-BISKUITTER, opskrift på Brunkage-biskuitter - dejlige julekager


Ingredienser til Brunkage-biskuitter


ca. 25 stk.
300 g revet mandelmasse
1 æggehvide
1 knsp. kanel
Fyld
150 g mørk chokolade
1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadoråsukker
2 tsk. brunkagekrydderi
50 g smør
Pynt
Ca. 100 g mørk chokolade
1 spsk. olie




Sådan laver du Brunkage-biskuitter


Bland den revne mandelmasse med kanel i en skål. Tilsæt æggehvide, indtil det bliver en fast masse. Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 150° i ca. 15 minutter. Fjern kagerne fra pladen, og lad dem køle af på en rist.
Bræk chokoladen i stykker, og læg dem i en skål. Smelt chokoladestykkerne over et vandbad. Tilsæt sukker og brunkagekrydderier. Tilsæt smørret. Lad det køle af. Pisk kraftigt med en elpisker. Bred fyldet ud over bundene. Sæt kagerne i fryseren i 15 minutter.
Knæk chokoladen i stykker, læg stykkerne i en skål sammen med olien, og smelt blandingen over et vandbad. Dyp toppen af kagerne i chokoladen.








God fornøjelse med vores opskrift på Brunkage-biskuitter - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk