<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Nøddepakker

- NØDDEPAKKER, opskrift på Nøddepakker


Ingredienser til Nøddepakker


8 stk.
1 firkantet, kold butterdej
1 æggehvide
Fyld
2 spsk. rosiner
2 spsk. tørrede, finthakkede abrikoser
2-4 spsk. rom
50 g hakkede valnødder
1 spsk. Dansukker Brun Farin
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
3 knsp. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
1-3 knsp. Kanel
Pensling
1 æggeblomme
1 spsk. fløde




Sådan laver du Nøddepakker


Godt tilbehør til gløgg.
Læg rosinerne i en skål, og hæld rom over. Lad dem stå et par timer.
Bland alle ingredienserne til fyldet sammen. Rul butterdejspladen ud, og pensl den med pisket æggehvide. Skær 8 kvadrater ud. Fordel fyldet på disse, og fold dem sammen som en lille pakke. Pres dejen godt sammen, så den ikke går op. Pisk æggeblomme og fløde sammen, og pensl pakkerne. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Serveres lune.








God fornøjelse med vores opskrift på Nøddepakker - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk