<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Pærekage i bradepande

- Pærekage i bradepande, dejlig opskrift på Pærekage


Ingredienser til Pærekage i bradepande


20 stk.
Bund
500 g mandelmasse
3 store æg
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
Fyld
3 æg
1 dl Dansukker Sukker
200 g hakkede mandler
750 g pærer
Topping
3 dl hvedemel
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
100 g blødt smør eller margarine
50 g mandelspåner
Pynt
Dansukker Flormelis
Til formen
Bagepapir
Smør eller margarine




Sådan laver du Pærekage i bradepande


Start med at forberede fyldet. Bland mel, sukker og fedtstof i en skål, og rør det sammen til en grynet masse. Beklæd en aflang form, ca. 25x35 cm, med bagepapir. Smør papiret med lidt fedtstof.
Riv mandelmassen, og bland den med æg og vaniljesukker. Hæld mandelmassedejen op i en smurt form, 30 x 40 cm, og bag kagen midt i ovnen ved 175° i ca. 15 minutter. Skræl pærerne. Skær dem i både, og fjern kernerne. Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland de hakkede mandler i. Hæld æg- og mandelmassen over bunden. Læg pærestykkerne oven på. Strø fyld og mandelspåner ud over bundene. Bag kagerne i yderligere ca. 25 minutter. Lad kagen køle af i formen, inden den tages op og skæres i firkanter. Drys lidt flormelis over inden servering.








God fornøjelse med vores opskrift på Pærekage i bradepande - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk