<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Yakkwa, små kager

- YAKKWA, opskrift Yakkwa, små kager opskrift


Ingredienser til Yakkwa, små kager


2 dl hvedemel
1 tsk kanel
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
2 spsk tør sherry eller risvin
2 spsk Dansukker Lys Sirup
2 spsk sesamolie
vegetabilsk olie til friturestegning
sesamfrø til garnering
Dansukker Lys Sirup til serveringen




Sådan laver du Yakkwa, små kager


Bland mel og kanel. Tilsæt citronskal, vin, sirup og olie. Ælt dejen på et let melet bagebord. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm. Tryk runde kager ud af dejen ved hjælp af en form. Varm olien op, og fritér et par kager ad gangen, indtil de er gyldenbrune, 3-5 minutter. Lad kagerne dryppe af på køkkenrulle. Strø kagerne med sesamfrø. Serveres med lys sirup.







God fornøjelse med vores opskrift på Yakkwa, små kager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk