<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Lagkage med Daim

- LAGKAGE MED DAIM, opskrift på Lagkage med Daim


Ingredienser til Lagkage med Daim


Lagkage med Daim

Bund:
3 æggehvider
150 gram
Sukker 150 gram
mandler

Is:
3 æggeblommer
½ dl. sukker
120 g Daim Chokolader
3 dl. piskefløde




Sådan laver du Lagkage med Daim


Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtig de blendede mandler i.
Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 170 gr. i ca. 40 min. på nederste ribbe... hvorefter den afkøles.

Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen.
Hak Daim chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt - .
Læg Daim-kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over.
Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis daim kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering.






:: Værd at vide

Super god opskrift på Lagkage med Daim



God fornøjelse med vores opskrift på Lagkage med Daim - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk