Daim Lagkage
- DAIM LAGKAGE, opskrift på skøn Daim lagkage
Ingredienser til Daim Lagkage
Daim Lagkage
Bund: 3 æggehvider 150 gram Sukker 150 gram mandler
Is: 3 æggeblommer ½ dl. sukker 120 g Daim Chokolader 3 dl. piskefløde |
|
Sådan laver du Daim Lagkage
Bund: Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i. Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 180 gr. i cirka 35 min. på nederste ribbe, lad den den afkøle.
Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak Daim chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt. Læg Daim-kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis daim kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering.
:: Værd at videSkal du lave lagkage, så prøv denne Daim Lagkage det er guf....
God fornøjelse med vores opskrift på Daim Lagkage - Velbekomme!
|