<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Daim Lagkage

- DAIM LAGKAGE, opskrift på skøn Daim lagkage


Ingredienser til Daim Lagkage


Daim Lagkage

Bund:
3 æggehvider
150 gram
Sukker 150 gram
mandler

Is:
3 æggeblommer
½ dl. sukker
120 g Daim Chokolader
3 dl. piskefløde




Sådan laver du Daim Lagkage


Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs.
Vend forsigtig de blendede mandler i.
Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 180 gr. i cirka 35 min. på nederste ribbe, lad den den afkøle.

Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen.
Hak Daim chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt.

Læg Daim-kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over.
Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis daim kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering.






:: Værd at vide

Skal du lave lagkage, så prøv denne Daim Lagkage det er guf....



God fornøjelse med vores opskrift på Daim Lagkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk