<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Hjemmelavet Banankage

- Hjemmelavet Banankage, opskrift på hjemmelavet Banankage


Ingredienser til Hjemmelavet Banankage


Hjemmelavet Banankage

3 æg
170 gram sukker
2 teske vaniljesukker
125 gram hvedemel
1 teske bagepulver
100 gram smeltet, afkølet smør
1 moset banan

Banankage pynt
100 gram smeltet overtrækschokolade

Der er cirka til 18 skriver dejlig hjemmelavet Banankage




Sådan laver du Hjemmelavet Banankage


Bagetid: Ca. 50-60 min. ved 175°.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret.

Vend den moset banan i.

Hæld dejen i en smurt franskbrøds-form (1 liter) og bag kagen nederst i ovnen.

Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

Fordel overtræks-chokoladen på kagen.






:: Værd at vide

Dejlig opskrift på hjemmelavet banankage



God fornøjelse med vores opskrift på Hjemmelavet Banankage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk