<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Adventskage

- OPSKRIFT PÅ ADVENTSKAGE, adventskage


Ingredienser til Adventskage


500 gr. Hvedemel
300 gr. Margarine
50 gr. Havregryn
5 Æg
500 gr. Sukker
600 gr. Bananer
1/2 dl. Kærnemælk
50 gram Hasselnødder
5 tsk. Vanillesukker
4 tsk. Natron
1/2 tsk. Salt

Pynt:
150 gram Mørk chokolade 44%
Evt. flormelis




Sådan laver du Adventskage


Margarinen skal være blød og have konsistens som mayonnaise, og piskes skummende med sukkeret.

De modne bananerne blendes eller moses med en gaffel og tilsættes sammen med kærnemælk, havregryn og hakkede nøddekerner. Mel, natron, vanillesukker og salt blandes sammen og røres i til sidst. Dette må ikke piskes i, men røres forsigtig i.

Det hele kommes i en smurt og melet bradepande ca 40x40 cm.

Bages i en 180 grade alm. ovn på midterste rille i 30-35 minutter.

Kagen pyntes med smeltet chokolade eller drysses med flormelis.






:: Værd at vide





God fornøjelse med vores opskrift på Adventskage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk