<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Bradepande kage med chokolade creme

- BRADEPANDE KAGE MED CHOKOLADE CREME, opskrift på bradepande kage med chokolade creme


:: Tilberedningstiden er 12 minutter


Ingredienser til Bradepande kage med chokolade creme


2 Æg
300 gr. Sukker
125 gr. Margarine
4 spsk. Kakao
225 gr. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
1/5 tsk. Natron
1 tsk. Salt
2 1/5 dl. Sødmælk

Creme:
1/2 dl. Piskefløde 38%
300 gr. Flormelis
10 dråber Pebernynte

Overtrræk:
100 gr. Mørk chokolade 44%

AFTER EIGHT, opskrift på after eight kage




Sådan laver du Bradepande kage med chokolade creme


Margarine smeltes. Æg og sukker piskes stive sammen med kakao og smeltet margarine. Mel, bagepulver, natron og salt blandes sammen og røres derefter skiftevis i æggemassen sammen med mælken.

Bred dejen ud i en lille bradepande på 23x33 cm, der er belagt med bagepapir.

Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175 grader C. i ca. 40 minutter.


Creme:
Fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage.

Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.






:: Værd at vide





God fornøjelse med vores opskrift på Bradepande kage med chokolade creme - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk