<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Bradepande kage med appelsin

- BRADEPANDE KAGE MED APPELSIN, opskrift på bradepande kage med appelsin


:: Tilberedningstiden er 25 minutter


:: OBS! Opskriften er til 12 personer


Ingredienser til Bradepande kage med appelsin


125 gr. Smør
175 gr. Sukker
1 Æg
275 gr. Hvedemel
1 tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
75 - 100 gr. Hasselnødder
2 1/2 dl. Creme fraiche 18 %
saft og skal af 1 appelsin
75 gr. Rosiner




Sådan laver du Bradepande kage med appelsin


sukker og fedtstof røres godt sammen. Rør ægget i. Bland mel med natron og bagepulver og rør det i dejen. Nødderne hakkes og tilsættes sammen med creme fraiche. Til sidst reven appelsinskal, appelsinsaft og rosiner.

Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 23x33 cm og bag kagen 30-40 minutter ved 180 grader C. midt i ovnen.






:: Værd at vide





God fornøjelse med vores opskrift på Bradepande kage med appelsin - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk