<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Brunsviger - Birthe i Rødkærsbro

- BRUNSVIGEROPSKRIFT. Brunsvigeropskrift - Birthe`s opskrift


Ingredienser til Brunsviger - Birthe i Rødkærsbro


25 g Gær. 1/2dl Lunken vand. 2 dl Mælk. 3 spsk.sukker. 1/2 tsk. Salt. 400 g Mel. 1 spsk. olie. Fyld: 1/2 dl. olie eller olie margarine. 150 g Farin.




Sådan laver du Brunsviger - Birthe i Rødkærsbro


Opløs gæren i lunken vand. Bland det øvrige og ælt en dej. Dejen kan godt klistre lidt. Lad dejen hæve tildækket i 30 min. Ælt dejen en gang til. Beklæd et fad eller en bageplade 40-25 cm. med bagepapir. Tryk dejen ud på pladen. Det er lettest når man har lidt vand eller olie på hænderne. Fyld: Bland olie og farin og fordel det på dejen. Lav små fordybninger i dejen med fingere. Lad den hæve i 20 min. Bag den i ovnen ved 180 Grader i 20-25 min.







God fornøjelse med vores opskrift på Brunsviger - Birthe i Rødkærsbro - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk