<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Påskekage med safran og ananassalsa

- PÅSKEKAGE. Opskrift på Påskekage med safran og ananassalsa


Ingredienser til Påskekage med safran og ananassalsa


200 g smør eller margarine
3 dl Rørsukker
1 tsk Vaniljesukker
3 æg
1 dl mælk
1/2 g safran
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Ananassalsa
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl let cremefraiche
3 spsk Flormelis
1-2 tsk knust rosenpeber




Sådan laver du Påskekage med safran og ananassalsa


Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175°.
Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa
Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud. Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i. Tilsæt flormelis og rosenpeber.








God fornøjelse med vores opskrift på Påskekage med safran og ananassalsa - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk