<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Nougat- og marcipanæg

- NOUGAT & MARCIPAN-ÆG. Opskrift på Nougat- og marcipanæg


Ingredienser til Nougat- og marcipanæg


250 g blød nougat
100 g søde mandler
2 dl Flormelis
Et par dråber gul frugtfarve
1/2 dl Lys Sirup
Velegnet til at fylde i påskeæg eller som en lille lækkerbid til kaffen efter en god middag.




Sådan laver du Nougat- og marcipanæg


1. Skær nougaten i 25 stykker, og form hvert stykke til et æg.
2. Skold, smut, og mal mandlerne. Bland mandler, flor, farve og sirup. Del marcipanen i 25 stykker, og flad dem ud. Pak æggene ind i marcipanen.






:: Værd at vide

25 stk



God fornøjelse med vores opskrift på Nougat- og marcipanæg - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk